Participare

Webstock revine pe 7 octombrie cu o editie hibrid, cu participanti in sala de conferinta de la Hotel JW Marriott Bucuresti, dar si cu audienta online deopotriva. Completeaza unul dintre formularele de mai jos pentru a participa online sau offline la Webstock 2022. Fie ca soliciti o invitatie gratuita, fie ca optezi pentru un loc cu taxa, fie ca ne vei urmari doar online, dupa completarea unui formular de mai jos, vei primi un mesaj automat din partea noastra pe e-mail. Citeste-l cu atentie. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp dupa completarea formularului si adauga adresa contact [@] webstock [.] ro la Contacte. Alege acum tipul de participare dorit.

PARTICIPARE OFFLINE HALF-DAY

Solicita o invitatie gratuita, cu acces la 3 scene

Solicita o invitatie gratuita pana pe 30 septembrie si participa in sala la Webstock 2022, la conferintele desfasurate in paralel pe cele 3 scene de dupa-amiaza, incepand cu ora 14:00. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza relevantei fata de eveniment si in limita locurilor disponibile, motiv pentru care este important completezi cu atentie formularul. Invitatiile vor fi trimise pe e-mail pana pe 3 octombrie.

LISTA ASTEPTARE LOCURI FULL-DAY

Inscrie-te pentru a fi anuntat cand noi locuri vor fi disponibile

In acest moment, invitatiile gratuite cu acces full-day sunt epuizate. Te poti inscrie pe lista de asteptare pentru o invitatie viitoare. Invitatiile neconfirmate sau returnate de perticipanti vor fi distribuite celor de pe lista de asteptare. Invitatiile noi vor fi trimise pe e-mail pana pe 3 octombrie.

PARTICIPARE ONLINE

Inscrie-te gratuit pentru transmisiunea live

Completeaza formularul de mai jos pentru a urmari gratuit transmisiunea live a Webstock, pe 7 octombrie. Inscrierea pentru participarea online iti ofera acces la transmsiunea live din ziua conferintei, la materialele disponibile din partea speakerilor si la inregistrarile prezentarilor. Acest tip de participare nu ofera acces in sala de conferinta.

PARTICIPARE OFFLINE FULL-DAY (CONFERINTA + GALA)

Inscriere cu taxa de participare in sala de conferinta

Completeaza formularul de mai jos pentru a participa la Webstock, pe 7 octombrie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, atat la conferinta cat si la gala. Costul participarii in sala de conferinta este 95 euro + TVA. Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adauga adresa contact@webstock.ro la Contacte.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 6 septembrie 2022 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 7 septembrie - 27 septembrie 2022, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 28 septembrie 2022, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 28 septembrie 2022 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Parteneri

  • Hosting by Host-Age.ro