Participare

PACHETUL CREATOR - GRATUIT

Jurnalistii, bloggerii si creatorii de continut pot participa la Webstock in baza unei acreditari ce poate fi solicitata prin completarea formularului de aici. Acreditarile sunt oferite nominal persoanelor active in mediul online si social media, dupa agrearea conditiilor de participare. Reprezentantii mass-media vor beneficia de o acreditare obisnuita.

Pachetul "Creator" include accesul liber la cele cele 2 zile de conferinte in perioada 8 - 9 octombrie si totodata accesul la inregistrarile sesiunilor post-eveniment.

INSCRIE-TE ACUM

PACHETUL AGENCY - GRATUIT

Practicienii in marketing, publicitate, comunicare, social media si digital din agentii pot participa la Webstock in baza unei invitatii ce poate fi solicitata prin completarea formularului de mai jos. Pachetul "Agency” include accesul liber la cele 2 zile de conferinte in perioada 8 - 9 octombrie si totodata accesul la inregistrarile sesiunilor post-eveniment

INSCRIE-TE ACUM

PACHETUL COMPANY - GRATUIT

Practicienii in marketing, publicitate, comunicare, social media si digital din companii pot participa la Webstock in baza unei invitatii ce poate fi solicitata prin completarea formularului de mai jos. Pachetul "Company” include accesul liber la cele 2 zile de conferinte in perioada 8 - 9 octombrie si totodata accesul la inregistrarile sesiunilor post-eveniment.

INSCRIE-TE ACUM

PACHETUL STUDENT - GRATUIT

Studentii si masteranzii la comunicare, marketing, publicitate sau jurnalism care sunt pasionati de social media, digital si online pot participa la Webstock in baza unei acreditari ce poate fi solicitata prin completarea formularului de mai jos.

Pachetul "Student" include accesul liber la cele cele 2 zile de conferinte in perioada 8 - 9 octombrie si totodata accesul la inregistrarile sesiunilor post-eveniment.

INSCRIE-TE ACUM

ABONAMENTUL EVENSYS - 150 euro + TVA

Cu ocazia implinirii a 14 ani de activitate, Evensys ofera un abonament de conferinte ce include accesul la 3 conferinte offline la pret de una, pana la finalul anului 2022. Oferta include deja 6 evenimente de marketing, comunicare si social media, insa poate fi extinsa si la evenimentele in pregatire. Mai multe detalii despre abonament gasiti aici.

Platind taxa de 150 euro + TVA, o agentie sau o companie primeste acces pentru 3 persoane la Webstock, acces la 3 conferinte offline la alegere pana la finalul anului 2022 (o persoana la 3 conferinte, 3 persoane la o conferinta etc.), acces pentru 3 persoane la toate conferintele virtuale Evensys pana la finalul anului 2020. Detalii despre inscrieri gasiti aici.

INSCRIE-TE ACUM
  • Hosting by Host-Age.ro