Regulament concurs Bitdefender – Webstock 2020

Concursul “Bitdefender Webstock 2020”, denumit în continuare “Concursul”, este oferit de BITDEFENDER S.R.L., o societate cu sediul social în București sector 6, Șoseaua Orhideelor, nr. 15A, Clădirea Orhideea Towers, etajele 9-12, înregistrată la Registrul Comerțului București, având număr de înregistrare J40/20427/2005, reprezentată legal de Florin Talpeș, în calitate de Administrator, denumită în continuare Bitdefender.

A.1. PERIOADA CONCURSULUI

Perioada de desfășurare a Concursului (“Perioada Concursului”) curpinsă între 7 octombrie 2020 00:01 (GMT +3) si 11 octombrie 2020 23:59 (GMT +3).

A.2. TERITORIU:  România

A.3. ÎNSCRIERE

In vederea înscrierii în Concurs, participanții vor parcurge următoarele etape:

Pasul 1: Intră în LP-ul dedicat Bitdefender în cadrul conferinței Webstock:  http://www.webstock.ro/bitdefender/ 

Pasul 2: Își introduc datele cerute în câmpul destinat concursului și răspund în comentarii la întrebarea concursului.

Pagina web a Concursului: http://www.webstock.ro/bitdefender/  

A.4. MECANISMUL CONCURSULUI

Primii 50 de participanți care parcurg pașii de la punctul A.3. și răspund corect la întrebarea concursului câștigă automat 1 produs Bitdefender Total Security disponibil pentru 5 dispozitive, timp de 1 an de zile.

Concursul se va încheia pe data de 11 octombrie 2020 la ora 23:59, ora României. Câștigătorii vor fi desemnați și comunicați pe data de 13 octombrie până la ora 18:00 pe pagina web a concursului.

Vor fi desemnați 50 de câștigători.

Dacă aceștia nu își revendică premiul până pe data de 15 octombrie 2020, ora 18:00, printr-un raspuns la mail-ul de validare primit sau pe pagina de Facebook Bitdefender Romania https://www.facebook.com/BitdefenderRO, Bitdefender nu va mai oferi premiul altui participant.

A.5. INFORMATII PRIVIND PREMIIILE

50 de produse Bitdefender Total Security disponibil pentru 5 dispozitive, timp de un an de zile, cu valoarea totală de 7999 lei.

A.6. ALEGEREA CÂSTIGATORULUI

Desemnarea câștigătorilor premiilor oferite se va face la sfârșitul Perioadei Concursului, dupa cum urmează:

Desemnarea câștigătorilor se va face în ordine cronologică, astfel că premiul se va înmâna primilor 50 de participanți care răspund corect la întrebarea Concursului. Organizatorul Concursului, Bitdefender se va ocupa de desemnarea, validarea și contactarea câștigătorilor.

Baza de date cu informațiile tuturor celor înscriși în concurs va fi pusă de către organizatorii conferinței Webstock la dispoziția organizatorilor concursului, Bitdefender, în scopul de a lua legatura cu câștigatorii și de a-i valida pentru concurs. După validarea câștigătorilor și înmânarea premiilor, datele celor înscriși vor fi șterse din baza de date Bitdefender.

Câștigătorii vor fi decemnati și comunicați pe data de 13 octombrie până la ora 18:00 ora României pe pagina web a concursului  http://www.webstock.ro/bitdefender/  .

Câștigătorii vor fi notificați printr-un update pe pagina web a Concursului:  http://www.webstock.ro/bitdefender/.

Prezenta este guvernată de prevederile cuprinse în “Termeni și condiții generale”, disponibil în mod gratuit oricărui solicitant (şi/sau participant) pe pagina web a Concursului  http://www.webstock.ro/bitdefender/  . 

În cazul în care Concursul încetează din cauza falsificării sau a dificultăţilor tehnice înainte de data de expirare, se va posta o notificare pe pagina web a Concursului .

Parteneri 2023

  • Hosting by Host-Age.ro