Program

18.00 - 21.30 - Webstock Awards
Te invitam la gala de premiere a celor mai creative si inedite proiecte din mediul digital si social media, lansate in ultimul an in Romania. Participa la Webstock Awards 2023 si fii martorul excelentei in mediul digital, intr-o seara speciala, alaturi de cei mai buni creatori de continut si cele mai implicate branduri in social media.

18:00 - 19:00
Networking
O ocazie frumoasa la final de zi si de saptamana pentru creativii din agentii si directorii de marketing si comunicare din companii de a socializa alaturi de creatori de continut si specialisti in digital marketing.

19:00 - 19:30
Creators Awards
Sectiune ce premiaza cei mai buni 10 creatori de continut din Romania, in urma votului juriului si al publicului, cu ocazia implinirii a 15 ani de Webstock. Este o importanta recunoastere in comunitatea creatorilor digitali.

HOST

Cristian Manafu

Organizer

19:30 - 21.30
Brands Awards
Sectiune dedicata proiectelor si campaniilor de brand sau dezvoltate de organizatii si asociatii, impartita in 16 categorii si jurizara de peste 130 specialisti in socia media, digital, marketing si comunicare online.

HOSTS

Lili Sandu

TV Personality

Andrei Lacatus (Shurubel)

TV Personality & Content Creator

22.00 - After Party by Heineken
Silver Nights
Ziua se incheie cu o bere buna si o noua ocazie de socializare pentru invitati, vorbitori, nominalizati si castigatori, la Si-Lounge (Strada George Constantinescu 2-4). Evenimentul este deschis doar participantilor la Webstock Conference & Awards 2023.

Parteneri 2023

  • Hosting by Host-Age.ro