Participare

HOW TO ATTEND OUR EVENT

Webstock se adreseaza bloggerilor, creatorilor de continut si oamenilor de marketing, comunicare si digital din companii si agentii. In fiecare an, evenimentul ofera mai multe variante de participare, in functie de specificull audientei.

Pentru orice intrebari, ne poti contacta la adresa office@evensys.ro.

Webstock ofera mai multe optiuni de inscriere. Te invitam sa alegi cea mai potrivita optiune dintre cele de mai jos.
Pentru orice intrebari, ne poti contacta la adresa office@evensys.ro.

OFFICIAL BLOGGER PASS

Poti primi acreditare ca blogger oficial Webstock, ce iti asigura accesul gratuit full-day, prin completarea acestui formular. Acreditarile sunt oferite nominal bloggerilor activi in social media, dupa agrearea conditiilor de participare.

Solicita Invitatie

AMBASSADOR PASS

Poti participa la Webstock 2019 in calitate de ambasador, prin completarea acestui formular. Acreditarile de ambasador sunt oferite nominal bloggerilor activi in social media, dupa agrearea conditiilor de participare, prioritate avand cei care au sustinut evenimentul in trecut.

Solicita Invitatie

HALF DAY PASS

Daca esti creator de continut ori antreprenor si doresti sa participi la conferintele care se desfasoara in a doua parte a zilei, precum si la Gala Webstock Awards, poti solicita acces gratuit, completand acest formular. Locuri limitate!

Solicita Invitatie

STUDENT PASS

Daca studiezi PR, marketing sau advertising, esti pasionat de tot ce inseamna online si iti doresti sa intalnesti oamenii din industrie care conteaza, te invitam sa soliciti o invitatie gratuita, completand urmatorul formular. Locuri limitate!

Solicita Invitatie

COMPANY PASS

Participare cu taxa pentru companii si agentii, cu acces full-day la conferinta si gala. O ocazie unica pentru a intalni influenceri locali, a socializa cu alti profesionisti si a fi la curent cu noile tendinte. Locuri limitate!

Inscrie-te acum

GALA ACCESS

Daca esti sustinator al unui proiect nominalizat sau al unui brand care se afla printre finalisti, poti solicita accesul gratuit la gala Webstock Awards 2019, completand urmatorul formular.

In curand

Organizator

Partener principal

Parteneri

Parteneri media

Cu sprijinul

  • Host-Age
Pentru oportunitati de partneriate si sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati
Contact