Webstock premiază excelența din www și din Social Media.

Iar conținutul online are nevoie de parteneri pe măsură: rapizi, profesioniști, bogați în features, dar și cu potențial creativ enorm. Așa că Samsung e unul brandurile partenere Webstock, care știe că video is king în digital și nu numai.

Samsung prezintă Best Use of Video

Genul programului? Viral. Samsung premiază exact acele campanii locale care se remarcă prin concept, execuție și cât de bine sunt puse în evidență toate elementele unui video făcut ca la carte. Fiecare generație Galaxy obține content video din ce în ce mai bun, cu cât mai puțin efort, iar noul powerphone Galaxy Note20 nu face nicio excepție

Galaxy Note20: powerphone-ul pentru videouri perfecte 8K

Galaxy Note20 este un case study ideal pentru categoria video. Mai mult decât un smartphone, powerphone-ul scoate video și foto la calitate 8K. Așa că oricare dintre campaniile înscrise la Webstock ar putea fi filmate chiar cu Galaxy Note20. În plus, pe lângă senzația cinematografică, Modul Pro oferă un control incredibil în timpul filmării, focalizarea este similară cu cea de pe camerele DSLR, iar în 120FPS filmezi o acțiune super fluentă.